Mensen Maken Venlo

Of beter gezegd: 'Minse make Venlo'! Het doel van dit initiatief is om 't stedje van lol en plezeer' nog mooier te maken dan ze al is. Mensen Maken Venlo is onderdeel van het initiatief Mensen Maken Nederland. Dit initiatief is opgezet om meer vrijwilligers én enthousiaste actieve burgers uit te nodigen zich vrijwillig in te zetten voor de samenleving.


Er zijn miljoenen vrijwilligers in Nederland maar toch zijn er nog altijd extra handjes nodig om mee te helpen aan het bouwen van een gezellige club, buurt of organisatie. Daarom hebben Mensen Maken Nederland en PVOV de handen ineen geslagen om een jaar lang aandacht te vragen voor de waarde van vrijwillige inzet en om meer mensen uit te nodigen om ook vrijwilliger te worden.


Wil je meer weten over dit initiatief? Klik dan op de button hieronder

Expeditie Nieuwe Gezichten

Ben je op zoek naar nieuwe vrijwilligers maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is 'Expeditie Nieuwe Gezichten' een aanrader.


In deze expeditie ga je samen andere organisaties op zoek naar manieren waarop je een nieuwe doelgroep kan bereiken. De expeditie is een methode om met een groep van verschillende organisaties samen aan de slag te gaan om nieuwe mensen te enthousiasmeren en werven.


Vereniging NOV gaat er voor zorgen dat er door het hele land expeditiebegeleiders worden opgeleid, zodat een organisatie kan meedoen met een expeditie om nieuwe gezichten te werven. Deze expeditiebegeleiders zullen de organisaties onder anderen helpen bij het opstellen van nieuwe wervingsplannen die binnen korte tijd kunnen worden uitgevoerd.


Wil je meer weten over Expeditie Nieuwe Gezichten? Of wil je wellicht expeditiebegeleider worden? Klik dan op onderstaand button voor meer info.