Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiaires, buurtbewoners, ...

Buurt & omgevingWelzijnOuderen
Deel

Energieke en creatieve gastvrouw/gastheer voor onze Open Inloop gezocht!

Structureel werk · 4–8 uur/week
Venlo, Limburg, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenKoken & etenSociaal contactCreatief
Buurt & omgevingWelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#55428
Scan me of ga naar www.venlovrijwilligt.nl/o/0457493-/activiteiten/Energieke-en-creatieve-gastvrouwgastheer-voor-onze-Open-Inloop-gezocht/55428 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze Open Inloop zoeken we enthousiaste vrijwilligers die door verschillende creatieve activiteiten willen bijdragen aan het welzijn van hun buurtgenoten.

Uitgebreide omschrijving

Sta jij midden in het leven? Wil je met jouw energie en enthousiasme bijdragen aan het welzijn van je buurtgenoten? Vind je het leuk creatief bezig te zijn, ook in de keuken, en wil je senioren graag een fijne invulling van de dag te bezorgen? Dan hopen we je heel snel te mogen ontmoeten!


Wij zijn Phyllis, Jessica, Mieke, Juan, Heidi, Loes, Yolanda, Oesha, Ellen en Peter. Momenteel vormen wij het team coaches Open Inloop bij Incluzio Sociale Basis. Incluzio Sociale Basis wil van iedere wijk in Venlo een vitale wijk maken. Wij geloven in de kracht van inwoners. In onze visie neemt de kracht van straten, buurten en wijken door een grotere rol voor en door inwoners in de sociale basis toe. Daarvoor is een sterke samenwerking met inwoners nodig. Wij zijn aanwezig, we gaan ‘erop af’, luisteren en zetten de eerste stap. Als coaches Open inloop bieden wij een plek waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, een praatje, het nuttigen van een maaltijd of om deel te nemen aan een activiteit. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!


Wat kun je doen om ons te helpen bij de doorontwikkeling van onze Open Inloop?

  • Werken in de keuken: je bedenkt en kookt gezonde maaltijden, of je ondersteunt bij het koken en je ruimt op en wast af.
  • Optreden als gastvrouw/gastheer: je ontvangt onze bezoekers, maakt een praatje met ze en serveert eten en drinken.
  • Ondersteunen bij activiteiten: je bedenkt, organiseert en begeleidt verschillende activiteiten voor onze bezoekers.
  • Je verricht lichte administratieve werkzaamheden.


We kijken samen wat je leuk vindt om te doen! De werkzaamheden worden op werkdagen tussen 10.00 uur en 16.00 uur uitgevoerd. De werktijden en de werkdagen zijn bespreekbaar. We bekijken ook welke locatie het beste bij jou past.

 

Daarnaast bieden we je:

  • een fijne plek in een enthousiast en betrokken team;
  • begeleiding door onze ervaren en bevlogen coaches en vrijwilligers;
  • zelfstandigheid in het uitvoeren van de verschillende taken;
  • scholing zoals een training over hygiëne en voedselveiligheid;
  • een jaarlijkse vrijwilligersactiviteit als waardering voor je hulp.


Spreken onze visie en onze werkwijze je aan? Ben je structureel minimaal 4 uur per week beschikbaar? Dan staat onze Open Inloop voor je open!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Venlo > Venlo Activiteiten > Incluzio Sociale Basis > Energieke en creatieve gastvrouw/gastheer voor onze Open Inloop gezocht!

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiaires, buurtbewoners, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever.