Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo
Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel

Vrijwilliger voor boodschappen

Structureel werk · 1–3 uur/week
Tegelen, Limburg, Nederland
OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#49203
Scan me of ga naar www.venlovrijwilligt.nl/o/Incluzio-Sociale-Basis/activiteiten/Vrijwilliger-voor-boodschappen/49203 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hulp met boodschappen doen, wees de ogen voor meneer in de supermarkt!

Uitgebreide omschrijving

Voor een ouder stel in Tegelen ben ik op zoek naar iemand die kan mee helpen met het doen van de boodschappen. Meneer wordt langzaam blind en mevrouw heeft kanker. Het is te vermoeiend voor mevrouw om met meneer mee naar de supermarkt te gaan. Momenteel videobellen ze in de supermarkt waar mevrouw vanuit thuis meneer probeert uit te leggen welk product hij uit de schappen moet nemen (denk aan: links, links, hoger, hoger, die ja). Kleuren kan hij nog een beetje onderscheiden, uiteindelijk lukt het wel maar wenselijk is anders.


Het is belangrijk dat meneer in de regie blijft en dat een vrijwilliger met hem naar de supermarkt wandelt en daar dan zijn ogen is. Dit uitje is namelijk ook erg belangrijk voor meneer.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo
Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe.