Skip Sidebar

Resto VanHarte

Non-profit

Over ons

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel

Resto VanHarte zoekt voor Venlo locatie Velden een Gastvrouw/Gastheer

Structureel werk · 3–4 uur/week
Schandeloseweg 1, 5941 CP Velden, Nederland
Koken & etenSociaal contact
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Resto VanHarte
#47889
Scan me of ga naar www.venlovrijwilligt.nl/o/Resto-VanHarte2/activiteiten/Resto-VanHarte-zoekt-voor-Venlo-locatie-Velden-een-GastvrouwGastheer/47889 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij iemand die mensen met elkaar verbindt? Vind je het leuk om mensen met verschillende achtergronden en verhalen te verwelkomen aan onze tafel?

Uitgebreide omschrijving

Meld je dan aan als vrijwillige gastvrouw/gastheer voor Resto VanHarte Venlo/locatie Velden.

 

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

 

Werkzaamheden

Jij bent vaak de eerste persoon die onze gasten zien wanneer ze binnenkomen. Naast het verwelkomen van de gasten, beheer je op termijn na een grondige inwerkperiode de kassa en houd je de gastenlijst bij. Indien mogelijk help je mee met de bediening. Je zorgt voor een sfeervolle Resto-avond door de gasten te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden.

 

Vaardigheidseisen 

Algemene computer vaardigheden, goed kunnen werken met Excel en Word, betrouwbaar en discreet. Je moet goed kunnen samenwerken. Je bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en je medevrijwilligers. Door je open houding komen anderen snel naar je toe bij vragen. Je bent behulpzaam en toont aandacht voor een ander.

 

Bijzonderheden

Alle kennis van bijna 16 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma), het sociaal gastheerschap en/of financiële administratie.

 

Resto VanHarte Venlo

Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd bij 3 verschillende locaties.

 

Deze vrijwilligers vacature is beschikbaar voor de locatie VELDEN

 

De werkzaamheden vinden plaats op de donderdagen van 16.30 uur tot plm. 20.30 uur.  

 

Meer informatie vindt je op onze Facebook pagina en Website.

 

Interesse?

Neem contact op met Marga Marissen Horecamanager


Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Velden > Velden Activiteiten > Resto VanHarte > Resto VanHarte zoekt voor Venlo locatie Velden een Gastvrouw/Gastheer

Over Resto VanHarte

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.