Skip Sidebar

Over ons

de vrijwilligers en beroepskrachten van Vluchtelingenwerk Venlo begeleiden vluchtelingen in Venlo. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting ...

Vluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

PILOT PROEFTUIN VENLO zoekt vrijwilligers

Structureel werk · 2–4 uur/week · Start vanaf 6 jun 2021
Kazernestraat 20, 5928 NL Venlo, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vluchtelingenwerk Venlo
#40158
Scan me of ga naar www.venlovrijwilligt.nl/o/Vluchtelingenwerk-Zuid/activiteiten/PILOT-PROEFTUIN-VENLO-zoekt-vrijwilligers/40158 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Proeftuin Venlo is een samenwerking tussen VluchtelingenWerk, Incluzio, ROC Gilde en Horizon Taal & Integratie. Werkzaamheden op woensdagochtenden.

Uitgebreide omschrijving

Proeftuin Venlo is een samenwerkingsverband van VluchtelingenWerk Venlo, Incluzio sociale basis, ROC Gilde Educatie en Horizon Taal & Integratie. Voor deze pilot zijn we op zoek naar vrijwilligers die beschikbaar zijn op woensdagen tussen 09.00 en 11.00 uur. Begin september zal deze pilot van start gaan.


Vind jij het leuk om kennis te maken met andere culturen? Wil je nieuwe Nederlanders van Venlo ondersteunen bij het leren van de taal en wegwijs maken in de gemeente? Dan is Taalmaatje bij proeftuin inburgering Venlo zeker iets voor jou, je gaat met een gropeje an de slag.

Nieuwe statushouders wonen nog maar kort in Venlo en zij volgen taallessen bij een opleidingsinstituut. Ze willen ook graag buiten het klaslokaal oefenen met de Nederlandse taal. De Nederlandse taal in de dagelijkse praktijk brengen, in een klein groepje, samen met een taalvrijwilliger. Zodat Venlo, ook voor de nieuwe Nederlanders, snel een plek wordt waar ze zich thuis voelen. Voor deze pilot zoeken we vrijwilligers die op woensdagochtend beschikbaar zijn tussen 09.00 en 11.00 uur.


Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we jou graag uit om nu vast contact met ons op te nemen zodat we in september van start kunnen gaan. Locatie VluchtelingenWerk Venlo, Kazernestraat 20 te 5928 NL Venlo.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Venlo > Venlo Activiteiten > Vluchtelingenwerk Venlo > PILOT PROEFTUIN VENLO zoekt vrijwilligers

Over Vluchtelingenwerk Venlo

de vrijwilligers en beroepskrachten van Vluchtelingenwerk Venlo begeleiden vluchtelingen in Venlo. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen